Sail training

 

DSTA (Danish Sail Traning Association) er de danske skole- og øvelsesskibes forening. Det er DSTAs formål at støtte danske sejlførende skole- og

øvelsesskibe, der beskæftiger sig med unges oplæring til søs, at give unge danske mulighed for at møde unge fra andre nationer i venskabelig kappestrid og

andet samvær i forbindelse med oplæring til søs og at bidrage til at udvikle venskab og forståelse på tværs af politiske og kulturelle skel.

Hvad er sail training egentlig for noget?

Der findes ikke noget dækkende dansk ord for begrebet "sail training". Der er læring til søs - men ikke kun. Det er dannelse til søs - men ikke kun. Det er for nogle uddannelse til søs - men ikke kun.

 

Sail Training International, der er den globale organisation for sail training-aktiviteter, skriver på sin hjemmeside om begrebet blandt andet:

 

Sail training requires participants to confront many demanding challenges, both physical and emotional. It is an activity that inspires self-confidence and the acceptance of personal responsibility. It promotes an acceptance of others whatever their social or cultural backgrounds, and develops a willingness to take controlled risks. For most who undertake sail training on Tall Ships it is a positive life-changing experience.

 

Læs mere om sail training her.

Rapport fra

et skibsdæk

Hvad sker der, når man er om bord på et skib og i gang med sail training? Det afhænger helt af skibet - og dybest set af en selv. Her er et lille indblik hentet fra skoleskibet Georg Stage.

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved